JHEPA anjur seminar keusahawanan “Mengetahui Rahsia Bisnes Orang Cina” - UMP, PNC (Pejabat Naib Canselor, 2009)
Buat julung kalinya, Unit Keusahawanan & Inovasi, Jabatan Hal Ehwal Pelajar & Alumni (JHEPA), Universiti Malaysia Pahang (UMP) telah menganjurkan Seminar Motivasi Keusahawanan “Mengetahui Rahsia Kejayaan Bisnes Orang Cina” di Dewan Bankuet UMP pada 4 Februari 2009 yang lalu.