Warga UMP sumbang kali kedua bantu Palestin - UMP, PNC (Pejabat Naib Canselor, 2009)
Warga Universiti Malaysia Pahang (UMP) baru-baru ini telah menyumbang buat kali kedua untuk Tabung Dana Kemanusiaan Palestin (DAKAP) anjuran Kumpulan Utusan dan Islamic Relif Malaysia (IRM).