CENFED bantu IKS menerusi SMIDEC-SKILLS Upgrading Programme - UMP, PNC (Pejabat Naib Canselor, 2009)
“CENFED akan membuat permohonan kepada SMIDEC untuk menambah jumlah geran latihan yang diperuntukkan.