UMP lakar kejayaan komersialkan perisian e-Pengurusan bersepadu - UMP, PNC (Pejabat Naib Canselor, 2009)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) terus melakar kejayaan di bidang Teknologi Maklumat menerusi satu memorandum persefahaman (MoU) yang dimeterai anak syarikatnya, UMP Holdings Sdn. Bhd. dengan enam buah syarikat pembekal perisian terpilih.