NC rai kedatangan kumpulan pelajar antarabangsa China - UMP, PNC (Pejabat Naib Canselor, 2009)
Naib Canselor Universiti Malaysia Pahang (UMP), Yang Hormat Profesor Dato’ Dr. Daing Nasir Ibrahim berkesempatan meluangkan masa bagi meraikan pelajar-pelajar prasiswazah antarabangsa dari China yang telah mendaftar diri pada 12 Januari 2009 yang lalu.