Program ‘Jom Masuk U’ pembuka tirai aktiviti promosi prasiswazah 2009 - Rosilavi, Mat Jusoh (Pejabat Naib Canselor, 2009)
Bahagian Pengurusan Akademik (BPA), Universiti Malaysia Pahang (UMP) membuka tirai aktiviti Promosi Prasiswazah bagi tahun 2009 dengan menyertai Program Karnival Pengajian Tinggi Negara (KPTN) 2009, bertempat di Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC), Kuala Lumpur pada 16 hingga 18 Januari yang lalu.