Perkahwinan kami tidak gugat pelajaran - UMP, PNC (Pejabat Naib Canselor, 2009)
Berkahwin ketika masih menuntut di Universiti Malaysia Pahang (UMP) ternyata bukanlah satu halangan bagi pasangan Mohd Azri Abd. Mutalib, 24, dan isterinya Norhayati Abd. Raub, 24, yang berjaya menamatkan pengajian mereka di Universiti Malaysia Pahang (UMP) pada 24 Januari 2009 yang lalu.