UMP tawar program akademik futuristik dan bertaraf dunia - UMP, PNC (Pejabat Naib Canselor, 2009)
CREATE: Pertamanya, saya bagi pihak Sidang Editorial CREATE ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada Prof. di atas kesudian dan kelapangan masa untuk ditemu bual pada keluaran kali ini. Sebagai Timbalan Naib Canselor (Akademik & Antarabangsa) tentu sekali Prof. sendiri mempunyai visi dan misi dalam membawa UMP mencapai satu tahap yang cemerlang dalam bidang akademik dan antarabangsa sejajar dengan hasrat UMP menjadi sebuah Universiti Teknikal Bertaraf Dunia?