Warga UMP disaran tingkatkan amalan memaknakan slogan ‘Engineering, Technology and Creativity’ - UMP, PNC (Pejabat Naib Canselor, 2009)
Semua warga Universiti Malaysia Pahang (UMP) disaran agar menampilkan usaha meningkatkan amalan-amalan yang memaknakan tiga slogan UMP iaitu, Engineering, Technology dan Creativity dalam urusan masing-masing.