Hadiah Kecemerlangan Akademik Heitech milik Mohd. Usaid - UMP, PNC (Pejabat Naib Canselor, 2009)
Muhd. Usaid Johan, 23, graduan Ijazah Sarjana Muda Sains Komputer (Kejuruteraan Perisian) telah dipilih sebagai pelajar cemerlang Universiti Malaysia Pahang (UMP) pada Majlis Konvokesyen Ke-3 Sidang Kedua yang berlangsung pada 24 Januari 2009 yang lalu di Dewan Jubli Perak Sultan Haji Ahmad Shah, Kuantan.