Pertandingan catur UMP meriah - Mohd Shariza, Abdullah (Utusan Melayu (M) Berhad, 2016)
Seramai 181 peserta mengambil bahagian dalam Cabaran Catur Elgineers (ECC) 2016 yang julung kali diadakan di Perpustakaan Universiti Malaysia Pahang (UMP) Pekan, di sini baru-baru ini.