Racun serangga UMP bolot tujuh emas - Mohd Rafi, Mamat (Berita Harian Sdn. Bhd., 2016)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) membawa pu1ang tujuh pingat emas dan empat anugerah khas pada Pertandingan Reka Cipta British (BIS) yang diadakan baru-baru ini.