Jasa ibu - Shahrinnahar, Latib (The New Straits Times Press, 2016)
Daripada diploma sehinggalah peringkat ijazah sarjana, semuanya ibu yang bantu, kalau tiada ibu siapalah saya. Mungkin saya tidak boleh menggenggam ijazah seperti hari ini.