Lima bergelar Datuk genggam ijazah sarjana - Mohamad Shofi, Mat Isa (Utusan Melayu (M) Berhad, 2016)
Lima yang bergelar Datuk serta seorang Datin menerima ijazah masing-masing pada Majlis Konvokesyen UMP Kali Ke-11 yang berlangsung di Dewan Kompleks Sukan UMP Kampus, Gambang di sini baru-baru ini.