Manisnya kejayaan - UMP, LIB (The New Straits Times Press, 2016)
Canselor Universiti Malaysia Pahang (UMP) Tengku Abdullah Sultan Ahmad Shah menyampaikan Anugerah Pelajaran Diraja (Pingat Jaya Cemerlang) kepada Lee Chien Xiang pada Majlis Konvokesyen UMP di Gambang, Pahang, baru-baru ini.