PSH bantu lahir pemimpin berilmu - Mohd Rashid, Ab Hamid (Berita Harian Sdn. Bhd., 2016)
Pembelajaran Sepanjang Hayat (PSH) yang menjadi agenda utama Kementerian Pendidikan Tinggi semakin membuahkan hasil.