Noorul Ainur kongsi kepakaran bersama warga UMP - UMP, LIB (Utusan Melayu (M) Berhad, 2016)
KUANTAN 29 Nov. - Ketua Setiausaha Kementerian Pendidikan Tinggi, Tan Sri Dr. Noorul Ainur Mohd. Nur menyampaikan syarahan dalam memperkasa inovasi dan kreativiti lebih 2,000 warga Universiti Malaysia Pahang (UMP) di Dewan Kompleks Sukan UMP Kampus Gambang di sini semalam.