ICAM-DRB HICOM visit - Noraisah Nurul Fatwa, Mohd Razali (Pusat Bahasa Moden dan Sains Kemanusiaan, 2012)
11 December 2012. CMLHS received a visit from the International College of Automotive (ICAM) DRB HICOM, Pekan.