Kaji, selidik unsur nadir bumi - UMP, LIB (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2016)
Kuantan-Jabatan Mineral dan Geosains (JMG) melakukan kajian dan penyelidikan berkaitan galian nadir bumi di negara ini yang dianggarkan berpotensi memberi pulangan besar dalam membantu meningkatkan ekonomi.