Jom Lepak@ Masjid imarah rumah Allah - UMP, LIB (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2016)
Kuantan- Pusat Islam dan Pembangunan Insan (Pimpin), Universiti Malaysia Pahang (UMP) dengan kerjasama Masjid At-Taqwa, Pekan menganjurkan Program Jom Lepak @ Masjid, pada 11 hingga 12 November lalu.