Fun Run sempena Ekspokonvo UMP meriah - Ahmad Zakki, Jilan (Utusan Melayu (M) Berhad, 2016)
Pekan 13 Nov. - Kira-kira 500 peserta dari seluruh negara menyertai acara larian Fun Run sejauh lima dan tujuh kilometer anjuran Universiti Malaysia Pahang (UMP) dengan kerjasama Utusan Melayu (M) Berhad di Pusat Aktiviti Pelajar, UMP kampus Pekan di sini hari ini.