Fun Run 5km sempena Expokonvo UMP 2016 - UMP, LIB (Utusan Melayu (M) Berhad, 2016)
Kuala Lumpur 8 Nov. - Bersempena Expokonvo Universiti Malaysia Pahang (UMP) 2016 yang akan berlangsung pada 18 hingga 21 November ini di kampus Gambang, Kuantan, Pahang, aktiviti Fun Run sejauh lima kilometer akan diadakan bagi mengeratkan hubungan antara pihak universiti dengan masyarakat setempat