Pertandingan memancing di Tasik UMP Sabtu ini - UMP, LIB (Utusan Melayu (M) Berhad, 2016)
Kuala Lumpur 7 Nov. - Universiti Malaysia Pahang (UMP) buat julung kalinya akan menganjurkan pertandingan memancing terbuka di Tasik UMP di Pekan, Pahang pada Sabtu ini sempena Ekspokonvo universiti itu tahun ini.