Gaya hidup sihat sempena Ekspokonvo UMP - Zamzurina, Ahmad (Utusan Melayu (M) Berhad, 2016)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) memilih program berkonsepkan gaya hidup sihat sebagai acara pembuka tirai sempena Ekspokonvo universiti itu yang akan dilancarkan pada 17 November ini di kampus Gambang di sini.