Empower Boot Camp lahir pelajar lebih berdaya saing - Ainal Marhaton, Abd Ghani (Berita Harian Sdn. Bhd., 2016)
Program Empower Boot Camp di bawah inisiatif Empower ECER Mahkota ke Pekan dilihat sebagai medan meningkatkan motivasi jati diri dan keyakinan diri pelajar.