Tajaan akhbar digital, lawatan UMP ke pejabat Utusan - Fauzi, Baharudin (Utusan Melayu (M) Berhad, 2016)
Ketua Pengarang Kumpulan Utusan, Datuk Abdul Aziz Ishak bersama Naib canselor Universiti Malaysia Pahang (UMP), Prof. Datuk Dr. Daing Nasir Ibrahimdan kakitangan akademik UMP bergambar bersama-sama dalam majlis penyerahan tajaan akhbar digital dan lawatan muhibah pengurusan UMP ke lbu pejabat Utusan Melayu (Malaysia) Berhad, Kuala Lumpur, semalam.