UMP-Utusan perkukuh kerjasama strategik - Fauzi, Baharudin (Utusan Melayu (M) Berhad, 2016)
Kuala Lumpur 4 Nov. - Universiti Malaysia Pahang (UMP) hari ini mengukuhkan hubungan dengan menjalin kerjasama strategik bersama Kumpulan Utusan dengan menaja akhbar digital menerusi Program Kerjasama Pintar Bersama E-Paper bernilai RM36,ooo.