Jom sertai Fun Run di UMP - UMP, LIB (Utusan Melayu (M) Berhad, 2016)
Kuantan- Orang ramai dipelawa menyertai acara Fun Run yang rnenawarkan hadiah menarik anjuran Universiti Malaysia Pahang (UMP) dengan kerjasama Kumpulan Utusan di Pusat Aktiviti Pelajar UMP Kampus Pekan dekat sini pada 13 November ini.