MoU inked between UMP& Perbadanan Pengurusan Sisa Pepejal dan Pembersihan Awam (PPSPPA) - Laili, Zulkepeli (Penerbit UMP, 2014)
Kuantan, Nov 11 - Universiti Malaysia Pahang (UMP) signed a memorandum of understanding (MoU) with Perbadanan Pengurusan Sisa Pepejal dan Pembersihan Awam (PPSPPA) to conduct a studyon ways to make solid waste management more effective.