Percutian santai di Pulau Perhentian - 'Arifah Nadiah, Che Zainol Ariff (Perpustakaan UMP, 2016)
Pulau Perhentian yang terletak di negeri Terengganu merupakan salah satu pulau di Malaysia yang menjadi tarikan pelancong dari dalam mahupun luar negara.