Pameran legasi kepimpinan Tun Abdul Razak & Dato' Sri Mohd Najib Tun Haji Abdul Razak - Iswan Akim, Ismail (Perpustakaan UMP, 2016)
Lokasi : Perpustakaan UMP Pekan Tarikh : 10 March - 30 April 2016 Dirasmikan oleh Perdana Menteri Malaysia, Yang Amat Berhormat Dato’ Seri Mohd Najib Tun Razak pada 21 Februari 2016, bersempena Majlis Perasmian Kampus Utama Universiti Malaysia Pahang.