Forum kemanisan sebenar dalam kesihatan - UMP, LIB (Perpustakaan UMP, 2016)
Pada 24 Mac 2016 yang lalu, satu forum perkongsian ilmu bertajuk “Kemanisan Sebenar Dalam Kesihatan” telah dianjurkan oleh Unit Pengurusan Ilmu (KM) Perpustakaan Universiti Malaysia Pahang (UMP). Seramai 100 orang peserta terdiri dari organisasi luar dan pelajar sekolah telah menyertai forum ini.