Klik dengan bijak - Arifah Nadiah, Che Zainol Ariff (Perpustakaan UMP, 2016)
Sempena Majlis Perpisahan Noor Asma Bt Akhir, satu perkongsian ilmu bertajuk “Klik dengan Bijak” telah diadakan pada 29 Mac 2016.