Fenomena perubahan iklim: tanda kiamat sudah dekat? - Arifah Nadiah, Che Zainol Ariff (Perpustakaan UMP, 2016)
Pada 26 Februari 2016 telah berlangsungnya ceramah yang bertajuk “Fenomena Perubahan Iklim: Tanda Kiamat Sudah Dekat?” yang dikendalikan oleh PIMPIN dengan kerjasama pihak Perpustakaan UMP.