Pertandingan memancing sempena Pesta Konvo UMP - UMP, LIB (Utusan Melayu (M) Berhad, 2016)
Kuantan- Universiti Malaysia Pahang (UMP) dengan kerjasama Utusan Melayu (M) Berhad (Utusan Melayu) akan menganjurkan Pertandingan Memancing Terbuka Expoconvo 2016 sempena Majlis Konvesyen Ke-11 universiti itu di Tasik UMP, Pekan dekat sini pada 12 November ini.