Syarahan umum Universiti Malaysia Pahang - Siti Norizat, Shikh Abdul Jalil (Utusan Melayu (M) Berhad, 2016)
Presiden Dewan Perdagangan Islam Malaysia, Tan Sri Muhammad Ali Hashim (tengah) dan Timbalan Naib canselor (Akademik dan Antarabangsa) Universiti Malaysia Pahang (UMP), Profesor Datuk Dr. Rosli Mohd. Yunus (empat dari kanan) merakamkan gambar kenangan bersama peserta dalam Majlis Syarahan Umum di UMP Kampus Gambang di Kuantan, Pahang, semalam