Selesai masalah urus sumber air - Diana Surya, Abd Wahab (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2016)
KUANTAN - Kerajaan negeri berhasrat menubuhkan satu jawatankuasa khas dalam usaha menyelesaikan masalah dan memantapkan pengurusan sumber air di Pahang dalam tempoh terdekat.