Tokoh perniagaan kongsi pengalaman, ilmu bersama warga UMP - UMP, LIB (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2016)
KUANTAN - Warga Universiti Malaysia Pahang (UMP) berpeluang mendengar pengalaman dan berkongsi ilmu perniagaan dengan Presiden Dewan Perdagangan Islam Malaysia, Tan Sri Muhammad Ali Hashim yang mengupas topik 'Teknologi Keusahawanan: Jihad Perniagaan' sempena Majlis Syarahan Umum anjuran Jabatan Hal Ehwal Akademik dan Antarabangsa (JHEAA) universiti tersebut, semalam.