Presiden DPIM kongsi ilmu dengan warga UMP - Siti Norizat, Shikh Abdul Jalil (Utusan Melayu (M) Berhad, 2016)
PEKAN- Lebih 200 warga Universiti Malaysia Pahang (UMP) hari ini menambah pengetahuan berhubung jihad perniagaan menerusi syarahan umum bertajuk Teknologi Keusahawanan: Jihad Perniagaan yang disampaikan oleh Presiden Dewan Perdagangan Islam Malaysia (DPIM), Tan Sri Muhammad Ali Hashim.