Kursus lnsentif QGEN tingkat disiplin remaja - Shahrinnahar, Latib (Berita Harian Sdn. Bhd., 2016)
Seramai 105 pelajar Program Empower ECER Mahkota menyertai Kursus Intensif QGEN 2016 bagi meningkatkan kesedaran mengenai kepentingan disiplin, agama dan nilai murni dalam kehidupan.