Universiti tingkat dana tabung wakaf - UMP, LIB (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2016)
Universiti Awam perlu berusaha meningkatkan dana tabung wakaf masing-masing sebagai sumber penjanaan alternatif, kata Menteri Pendidikan Tmggi, Datuk Seri Idris Jusoh.