Dana prihatin - Ruhaiza, Rusmin (The New Straits Times Press, 2016)
Dalam usaha melonjakkan mutu pendidikan tinggi negara dan pada masa sama menjana pendapatan sendiri, universiti sepatutnya terus cakna untuk menghasilkan inovasi serta penyelidikan.