UMP perkenal iLEAD untuk perkasa pelajar - UMP, LIB (Berita Harian Sdn. Bhd., 2016)
Kuantan: Universiti Malaysia Pahang (UMP) memperkenalkan Program Pengukuhan Kemahiran Insaniah (iLEAD) yang dilaksanakan secara berstruktur untuk memperkasa pelajar sebelum menamatkan pengajian.