UMP, HeiTech Padu jalin kerjasama tekno keusahawanan - UMP, LIB (Utusan Melayu (M) Berhad, 2016)
KUANTAN- Universiti Malaysia Pahang (UMP) memeterai memorandum persefahaman (MoU) dengan HeiTech Padu Berhad sebagai usaha membangunkan program tekno keusahawanan menggunakan inovasi dan teknologi terbaharu dalam mememngaplikasikan bidang berkaitan.