Kaunseling bantu pelajar kurangkan tekanan - Shahrinnahar, Latib (Berita Harian Sdn. Bhd., 2016)
Seramai 275 pelajar sekolah rendah dan menengah sekitar daerah ini, didedahkan mengenai kepentingan pengurusan kaunseling dalam menghadapi cabaran dan tekanan persekitaran menerusi Seminar Kaunseling Remaja yang diadakan di sini, semalam.