UMP tingkat kepemimpinan strategik - UMP, LIB (Utusan Melayu (M) Berhad, 2016)
KUANTAN- Seramai 40 peserta membabitkan pengurusan tertinggi Universiti Malaysia Pahang (UMP), dekan fakulti, penftarah pusat kecemerlangan dan ketua-ketua jabatan menyertai Program Leading With Purpose and Passion Workshop di Canselori Tun Abdul Razak, UMP Kampus Pekan baru-baru ini.