46 staf bukan akademik terima surat kenaikan pangkat - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2015)
Seramai 46 staf pentadbiran Kumpulan Pengurusan dan Profesional Universiti Malaysia Pahang (UMP) dan tiga staf akademik menerima surat kenaikan pangkat masing-masing dalam Majlis Penghargaan dan Apresiasi Kenaikan Pangkat anjuran Jabatan Pendaftar di Dewan Bankuet Canseleri UMP Kampus Gambang pada 9 September 2015 yang lalu.