10 atlet ke Ho Chi Minh, Vietnam - Azazi, Mamat (Penerbit UMP, 2015)
Pusat Sukan Universiti Malaysia Pahang (UMP) dengan kerjasama Jabatan Hal Ehwal Pelajar dan Alumni (JHEPA) menghantar seramai sepuluh Mobiliti Pelajar (Atlet) UMP bagi memberi peluang kepada mahasiswa melawat Ho Chi Minh dan mempelajari sosiobudaya serta aktiviti harian yang dijalankan oleh masyarakat.