PEKA 5 anjur Klinik Bot Kawalan Jauh - Magribi, Selamat (Penerbit UMP, 2015)
Deruan enjin bot-bot kawalan jauh pelbagai bentuk dan warna yang saling meluncur laju memecah ketenangan air tasik di kampus Universiti Malaysia Pahang (UMP) pada 28 November 2015 yang lalu sekaligus mencuri perhatian pengunjung yang beriadah di kawasan tasik ini.