2,000 mahasiswa berjalan 10 ribu langkah - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2015)
Lebih 2,000 mahasiswa Universiti Malaysia Pahang (UMP) menyertai Program Siswa Sihat (PROSIS) sempena Minggu Induksi Siswa UMP yang diadakan di Dataran Kompleks Sukan, UMP Kampus Gambang pada 6 September 2015 yang lalu.